RAMATA Exim, unicul importator al firmei CANDOL Austria, va propune patru argumente, dar si avantaje in favoarea folosirii produselor noastre:

1. CANDOL este convenabil si usor de folosit
Falcara nu scoate fum si nu produce cenusa. Spre deosebire de alte produse, lichidele folosite de CANDOL sunt combustibili celulari fara miros (parafina). Dupa golirea recipientului, comandati distribuitorului local o noua rezerva. CANDOL asigura intotdeauna o masa curata, spre deosebire de lumanarile casnice care, inevitabil, produc pete de ceara.

2. CANDOL este sigur
Sistemul CANDOL garanteaza nu numai o atmosfera prietenoasa si intima, ci va ofera si siguranta. Daca accidental rasturnati lampa, flacara se va stinge imediat de la sine.
Retineti ! rezerva CANDOL nu se afla sub presiune.

3. CANDOL este economic si eficient
Spre deosebire de lumanari, modelele CANDOL vor economisi timp si bani. In functie de marimea lampii, flacara poate arde in jur de 120 ore. Rezerva CANDOL este usor de inlocuit. CANDOL va pastreaza masa curata si nu produce stricaciuni atunci cand este accidental rasturnata. Suportul CANDOL nu trebuie lustruit, deoarece este acoperit cu un lac special.

4. CANDOL prezinta o mare diversitate de modele si culori
Apasati aici pentru a va convinge.